Yli kaksi vuosikymmentä valokuvausta

Perustin oman valokuvausliikkeen vuonna 1990. Kartanonkadulta, nykyistä toimipaikkaani vastaapäätä, löytyi silloin sopivat tilat – pieni myymälä ja riittävän iso studio kuvaustoimintaan.
Heti alusta pitäen olen pitänyt hyvää ja henkilökohtaista asiakaskokemusta yritykseni kannalta ensiarvoisen tärkeänä. Tästä asiakaskokemuksen arvostamisesta on syntynyt kuvaamoni ”Positiivinen kuva Sinusta” –slogan. Se on ohjannut Studio Elinan toimintaa jo yli kaksikymmentä vuotta. Pidän työstäni ja niin ovat asiakkaanikin pitäneet. Siitä iso kiitos.

Minulle on tärkeää ylläpitää ja kehittää jatkuvasti ammatillista osaamistani. Olen suorittanut työni ohessa muun muassa Valokuvaajan Erikoisammattitutkinnon Visuaaliviestinnän Instituutissa, Tampereella sekä Johtamistaidon opiston järjestämän Yrittäjän ammattitutkinnon. Osallistun tasaisin väliajoin lyhyemmille kursseille kuvankäsittelystä vuorovaikutustaitoihin ja johtamisesta markkinointiin. Olen Suomen ammattivalokuvaajat ry:n ja Forssan Yrittäjien jäsen.

Vuonna 2002 hankin Forssan kartanon vanhan tilanhoitajan talon. Sen yläkerrassa, rauhassa kiireeltä ja hälinältä, sijaitsee nyt valokuvaamoni studio. Talon rauha ja henki tarjoavat loistavat puitteet ottaa positiivisia kuvia Sinusta. Alakerrassa on kodikas valokuvakauppa, josta löytyy tuotteita muistojen tallentamiseen, valokuvaustarvikkeista valokuvakehyksiin.

Tervetuloa positiiviseen kuvaan!

elina_sign.png

Elina Rautavaara
Valokuvaaja, VEAT